VISSZAKÜLDÉS ÉS VISSZATÉRÍTÉSEK

Ne felejtse el, hogy a kiszállítás napjától kezdve, 14 napja van arra, hogy meggondolhatja magát és kérvényezheti a visszavételt. 

A termékeket használatlan állapotban kell visszavinni/visszaküldeni (pl. minden eredeti címkével együtt, és látható sérüléstől mentes állapotban). 

Az Ügyfél nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a terméket az Ügyfél már használatba vette, és nem tudja sérülés mentesen a Szolgáltató részére visszajuttatni, a Szolgáltató nem köteles, és nem is vállalja a termék visszavásárlását.

Az elállasi jog gyakorlása esetén visszatérítjük a termék vételárát, kivéve azokat a többletköltségeket, melyek abból erednek, hogy nem az általunk alkalmazott szállítási módot választottad. 

A termék Szolgáltató címére történő visszaküldésének költsége Fogyasztót terheli.

A nyilatkozat elküldésétől számított 14 munkanapon belül küldd vissza a terméket, vagy juttasd el személyesen a következő címre:

MrPamut

Budapest

Szállás u. 15.

1107

A visszaküldött termék kézhezvétele után ellenőrizzük annak állapotát, melyről visszaigazolást küldünk e-mail-ben. 

A termék visszaérkezését követő 14 munkanapon belül visszküldjük az összeget a megadott bankszámlazámra.

Visszatarthatjuk a visszafizetést, amíg nem érkezik meg a termék.

Az elállási jog az átvételtől számított 14 munkanap után elévül, ha nem jelezted elállási szándékodat. 

Minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk a nyilatkozat megérkezése után, amennyiben ezt nem kaptad meg, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot az order@mrpamut.hu e-mail címen, vagy a +36 70 677 0797-es telefonszámon.